Cübbeli Ahmet'in kızına pandemide tıklık tıklım düğün

Cübbeli Ahmet'in kızına pandemide tıklık tıklım düğün
Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kızını Ümraniye'de kalabalık bir düğün ile evlendirdi. Düğünde çekilen fotoğraflarda maske takmayan davetlilerin olduğu ve 50 kişi sınırının aşıldığı görüldü. Davetlilerin bir bölümü giriş kapısında HES kodu ile salona alınırken, bir bölümü ise otoparktan içeri girdi.

Ahmet Mahmut Ünlü''nün kızı Sare ve Şaban Zengin''in oğlu Muhammet Hüseyin Zengin Ümraniye''de bir düğün salonunda evlendi.

Düğün için öğle saatlerinden itibaren çok sayıda davetli salona geldi. Davetlileri Ahmet Mahmut Ünlü karşıladı. Düğüne gelenlerin bir kısmı salonun giriş kapısından HES kodu ile içeriye alınırken, bir kısmı ise otoparktan giriş yaptı. 

Düğün öncesinde, bir kişinin iki seyyar hoparlör ve imam cübbesi ile içeri girdiği görüldü. Gelin arabası için beyaz lüks bir araç seçilirken kadınlar ve erkekler bölümü olarak salon ikiye bölündü. 

Düğün kuran okunarak başladı. Erkekler bölümünde okunan Kuran, kadınlar bölümünde ise projeksiyonla yansıtıldı. Düğünde çekilen fotoğraflarda maske takmayan davetlilerin olduğu ve 50 kişi sınırının aşıldığı görüldü.

BU HAFTA SONUNA ÖZEL KARAR

İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderdiği genelgede bu hafta sonuna özel, düzenlenecek düğün ve nikahlar için karar yer aldı. Yüksek ve çok riskli illerde 50 kişiyi geçmemek ve bir saati aşmamak koşulu ile düğün ve nikah merasimi yapılabilecek.

İlgili Haberler