Çukur 41. bölüm fragmanı yayınlandı! Saadet yaşıyor

Çukur 41. bölüm fragmanı yayınlandı! Saadet yaşıyor
Fenomen dizi haline gelen Çukur 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Vartolu'nun aklını karıştıracak çok büyük bir gelişme yaşanıyor. Çukur'un 41. bölümden 2. fragmanı da yayınlandı. Olay sahneler var...

Çukur 41. bölüm fragmanı yayınlandı! Saadet yaşıyor

Büyük bir heyecanla beklenen Çukur 41. bölüm fragmanı yani Çukur 2.sezon 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Akşın, amcası Cumali'ye kendisini Saadet ablasının kurtardığını söylüyor. Bunu duyan Vartolu neye uğradığını şaşırtıyor. Yıllar sonra Saadet'ten yeni bir haber alan hatta hamile olduğunu söyleyen Akşın'ın bu sözleri Vartolu'yu buz kestiriyor. Çukur yeni bölümde Vartolu Sadiş'i kurtarabilecek mi? Yoksa Akşın uyduruyor mu? Hepsi Pazartesi gecesi belli olacak. Adrenalin tavan yaptığı yeni bölüm fragmanını siz de izlemek istiyorsanız. Sayfamızda bulunan linki tıklayabilirsiniz.

ÇUKUR 41. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabı dün gece belli oldu. Dizinin yeni bölümü Youtube'da yayınlanır yayınlanmaz trend listesinde 4. oldu ve çok sayıda beğeni ve yorum aldı. 
Selim babası İdris Koçovalı ile konuşuyor ve yıllar içinde tuttuğu soruları ona yöneltiyor. Mahsun Çeto’yu arıyor, Cumali Çeto’yu öldürmemek için kendini zor tutuyor. Çukur 41. yeni bölüm fragmanında ise; Cumali, Akşın’la yıllar sonra bir araya geliyor. Yamaç, Sena ve Vartolu da orada. Akşın, Saadet’in onu kurtardığını söylüyor. Vartolu, Saadet’in nerede olduğunu bu şekilde öğreniyor. Medet, Akşın’ın sözüne itibar etmemesini söylese de Vartolu, Saadet’i bulmaya gidiyor. 

ÇUKUR 41. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Her bölümü merakla beklenen Çukur'un 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Koçavalılar ve Karakuzular harekete geçti. Cumali'nin Celasun'a 'Kurt sürüye gece iner!' sözleri izleyenlerin dikkatini bir hayli çekmiş durumda. Dövüş sahnelerinin adrenalini yükselttiği yeni bölüm fragmanında İdris, Meliha'yı anıyor. Sultan'ın gözyaşlarının ekrana geldiği anlarda, İdris'in "Bir insan kendini bile isteye, gözünü bile kırpmadan uçurumdan aşağı atar mı? sözleri ise daha dizi başlamadan meraklandırıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

cukurson.jpg

Vartolu

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Vartolu ve Medet bağlandıkları iplerden kurtulmanın çaresini düşünürken, Medet cebinde bıçak olduğunu fark eder. Ancak bıçağa yetişmesi mümkün değildir. Bu arada Yamaç, Vartolu’nun yakalanması ile iyice çileden çıkar. Metin ve Kemal ile beraber plan yapar. Mahsun Çeto’yu kurtarmak için harekete geçmiştir. Afganlılara saldırırlar. Büyük bir çatışma başlamıştır. Çeto’yu bulamaz. Çeto ve Cumali zincirlenmiş bir şekilde uyanırlar. Nerede olduklarını bilemezler. Ancak Cumali karşısında Çeto’yu görür. İkisi de birbirlerine saldırılar ama bağlandıkları zincirler ikisini de engellemektedir.

Cumali ve Çeto nasıl bu duruma düştüklerini bir türlü anlayamaz. Yamaç, Reşit Fazullah’ın villasına operasyon yapar. Reşit’i odasında sıkıştıran Yamaç, oynanan oyunu Reşit’e açıklar. Ona Mahsun’un Kadı’nın oğlunu nasıl kaçırdığını ve suçu nasıl Reşit’e atmaya çalıştığını anlatır.

Yamaç Cumali’yi zincirlerinden kurtarır. Cumali, Çeto’yu öldürmek niyetindedir ancak Yamaç’ın planı başkadır ve ona engel olur. Cumali ve Yamaç birbirine girer. Kavga sırasında silahı eline geçiren Cumali tam Çeto’yu öldürecekken Yamaç ona bir şırınga yapar ve Çeto’yu kurtarır. Ancak aynı iğneden Çeto’ya da yapar.

ÇUKUR 2. sezon 8. bölüm (Çukur 41. bölüm) Pazartesi günü Show TV'de yayınlanacaktır. Yeni bölümü kaçırmayın!