Çukur dizisi hakkında çok konuşulacak iddia. Sevenlerine kötü haber

Çukur dizisi hakkında çok konuşulacak iddia. Sevenlerine kötü haber
Show TV’nin sevilen yapımları arasına girmeyi başaran ve binlerce insanı ekran başına kilitleyen Çukur dizinin, final yapacağı iddia edildi.

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana önemli bir izleyici kitlesine ulaşan Çukur dizisi hakkında ederken flaş bir iddia ortaya atıldı.

TV 100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre sevilen dizi Çukur'un, 125. bölümünün ardından ekranlara veda edeceği iddia edildi. Dizinin şu ana kadar 102 bölümünün ekrana geldiği biliniyor. 

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL DETAYI

12 Ağustos 2018’de kendisini gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile dünyevine giren Köstendil’in temmuz ayında Marsel adını verdikleri oğlu dünyaya gelmişti.

Oğlunun dünyaya gelmesinin ardından setlere ara verme düşüncesi oluşan Köstendil’in bu kararını kısa bir süre sonra hayata geçireceği iddia edildi.

KANAL İÇİN BÜYÜK KAYIP OLACAK YORUMU YAPILDI

Çukur’un ekranlara veda etme ihtimalinin kanalla ilgili ‘büyük kayba uğrayacaklar’ yorumlarının yapılmasına da neden olduğunu öğrenildi. Şu ana kadar resmi bir kaynaktan konu ile ilgili açıklama gelmezken, Çukur dizinin sevenleri final kararı alınıp alınmayacağını merakla bekliyor.

Kaynak: TV 100- Televizyongazetesi

 

İlgili Haberler