Erdoğan bakanlara çok kızdı. İşte kabine toplantısında yaptığı sert uyarı

Erdoğan bakanlara çok kızdı. İşte kabine toplantısında yaptığı sert uyarı
Kabine Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bakanları "Milletvekillerinin görüşme taleplerini ciddiye alacaksınız. Telefonlarına çıkacaksınız.” şeklinde uyardığı öğrenidi.

Bakanların bir süredir kendi partisindekiler de dahil olmak üzere milletvekillerinin sorularına cevap vermediği, telefonlarına dahi çıkmadığı iddia ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise bu konuda bakanları uyardığı öne sürülüyordu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanları bu kez sert bir şekilde uyardı.

Cumhuriyet Gazetesi’nden Selda Güneysu''nun haberine göre tartışmalar, AKP’nin Ankara Kızılcahamam kampında milletvekillerinden gelen eleştiriler karşısında sert üslup kullanan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile yeniden alevlendi.

“TELEFONLARINA ÇIKACAKSINIZ”

AKP’li milletvekilleri, Özer’in tutumunu, parti yönetimine iletti. Konu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aktarıldı. Erdoğan’ın kabine toplantısında bakanlara, “Milletvekillerinin görüşme taleplerini ciddiye alacaksınız. Telefonlarına çıkacaksınız ve önerilerini dikkate alacaksınız. İcraatlarla ilgili eleştiri ve önerilere de yanıt verecek ve aranıza mesafe koymayacaksınız” uyarısında bulunduğu öğrenildi.

İlgili Haberler