Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İdris Naim Şahin açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İdris Naim Şahin açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi’nden aday olan İdris Naim Şahin ile ilgili “Beraber yola çıkarsın ama yolda arkadaşını satarsan Ordulu ona ne diyeceğini iyi bilir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi’nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin ile ilgili konuştu. Erdoğan, Duyduğuma göre maalesef paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davasına aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş” ifadelerini kullandı.

AKP’nin Ordu mitinginde konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Duyduğuma göre maalesef paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davasına aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş.

Beraber yola çıkarsın ama yolda arkadaşını satarsan Ordulu ona ne diyeceğini iyi bilir.

Bizde dostluk mezara kadar. Terör örgütleriyle bir olup bize parmak sallayan kişiyle bizin ne dostluğumuz olur, ne muhabbetimiz. Seni genel sekreter, vekil sonra bakan yapacağım sonra sen kalkacaksın bizi satacaksın. Onun Ordulu olması sizi bağlar mı? Bu kişi Ordu’ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? Sen kimsin…

Gittiği her kapıdan bu taklacıya 31 Mart’ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkamasın. Dava adamı olmak pazara kadar olmaz, ölene kadar olur. Arkalarına terör örgütlerini alanlar bu sefer de ellerini ovuşturarak seçim sandığından çıkacak sonucu bekliyorlar."

İlgili Haberler