Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim talimatı. Saraya yakın yazar açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim talimatı. Saraya yakın yazar açıkladı
Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti teşkilatına 2023 seçimleri için hazırlık talimatı verdiğini belirtti.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP’li vekilleri toplayarak seçim talimatları verdiğini ifade etti.

Araştırma şirketlerinin son seçim anketlerine göre oy kaybı süren AKP’nin muhalefet karşısında işi oldukça zor gözüküyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşan seçimler karşısında nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu olurken AKP hükümetine yakın yazar Abdulkadir Selvi Erdoğan’ın milletvekillerine yeni talimatlar verdiğini belirtti.

ŞİMDİDEN SEÇİMLERE ÇALIŞMALIYIZ
Selvi bugününki yazısının bir bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekilleriyle kahvaltıda da bir araya geldiği toplantıda seçimlerin masaya yatırıldığını anlatırken şunları yazdı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan her zaman hem siyaseti hem de seçimleri çok önemsedi. Erdoğan 2023 seçimlerini kader seçimi olarak görüyor. Milletvekilleri ile buluşmasında da sözü 2023 seçimlerine getiriyor. “2023 seçimlerine kadar sahada olmamız lazım. Şimdiden milletvekilleri, belediyeler... Teşkilat uyum içinde 2023 seçimlerine çalışmalıyız” diyor.

İlgili Haberler