Cyle Larin yine attı

Cyle Larin yine attı
Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Cyle Larin, ülkesinin Dünya Kupası Elemeleri'nde ABD ile oynadığı maçta yine golle buluştu. 26 yaşındaki oyuncu, golüyle 1 puanı kurtardı.

Beşiktaş''a geldiği ilk dönemlerde çokça eleştiri alan ve Belçika''ya kiralanan Cyle Larin, Sergen Yalçın ile adeta yeniden doğdu. Larin, Kanada Milli Takımı''nı yine ipten aldı.

Dünya Kupası Elemeleri''nde ABD ile Kanada karşı karşıya geldi. Kanada''nın Maçın 62. dakikasında sahneye çıkan 26 yaşındaki oyuncu, golüyle 1 puanı kurtarırken dünya yıldızlarını da geride bırakan bir istatistiğe sahip oldu.

Başarılı oyuncu, 2021 sezonunun milli takımlarda en çok gol atan futbolcusu oldu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig''de 38 maçta 19 gol atan toplamda 45 maçta 23 kez ağları sarstı.

RONALDO''YU GERİDE BIRAKTI

Larin, bu müthiş performansıyla 2021 yılında milli takımlar seviyesinde en çok gol atan oyuncu olarak dünya yıldızlarını da geride bıraktı. 12 gol atan Kanadalı oyuncu listede, 10 gol atan Lukaku, 9''ar gol atan Ronaldo ve Lewandowski''nin yanı sıra 8 gol atan Harry Kane''in de önünde yer alıyor.

TALİPLERİ ARTTI

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Cyle Larin''i, başta İngiltere Premier Lig''den olmak üzere Avrupa''dan bazı takımlar da istiyor.