Davutoğlu gitti, Babacan gitti, Ekonomi gitti...

Davutoğlu gitti, Babacan gitti, Ekonomi gitti...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, AKP'de yaşanan son gelişmeler için, "Ankara gitti İstanbul gitti Babacan gitti Davutoğlu gitti Ekonomi gitti... Başını kuma gömüp tehlikeyi görmezden gelenler var" dedi.

AKP'de ihraç tartışmaları gündemi meşgul etmeye devam ederken bir açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski etin yazarı ve eski Ankara Milletvekili Aydın Ünal'dan geldi.

Geçen yerel seçimde alınan sonuçları hatırlatan ve yaşanan ihraçlar için  "Tehlikeyi görmezden gelenler var" diyen Ünal, "Ankara gitti İstanbul gitti Babacan gitti Davutoğlu gitti Ekonomi gitti... Hala ‘sorun yok, iyiyiz’ diyerek ortama gaz veren, başını kuma gömüp tehlikeyi görmezden gelenler var. Hakikatle bağımız da, akıl da gitti...” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, partililerin bu açıklamalarına verdiği tepkiyi de Twitter hesabı üzerinden paylaşan AKP'li eski vekil, "Ne olursan ol yine gel” söyleminden, aynı merkezden beslenen paralı trollerin önüne gelene “git!” diyerek ortak operasyon çektikleri ve AK Parti’yi kara delik gibi yutmaya başladıkları bir söyleme... Nereden nereye!" notunu düştü.

İlgili Haberler