Demba ba'dan Beşiktaş'a şok talep

Demba ba'dan Beşiktaş'a şok talep
Göztepe'deki performansıyla dikkatleri yeniden üzerine çeken ve adı Beşiktaş'la anılan Demba ba'nın geri dönüş için 3 milyon Euro’dan (17 milyon TL) 2 senelik kontrat talep ettiği iddia edildi.

Siyah-Beyazlılar'ın Demba Ba ısrarı devam ediyor… Sezonun ilk yarısını Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de kiralık olarak geçiren ve 13 maçta attığı 7 golle yıldızını parlatan 32 yaşındaki futbolcu için temaslar sürüyor.

Fanatik’te yer alan habere göre; Göztepe formasıyla Galatasaray karşısında çıktıkları maçın ardından, “Durumumla ilgili olarak Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle görüşeceğim” diyerek yeni rotasını Kara Kartal olarak belirleyen Senegalli oyuncunun, eski kulübü Shanghai Shenhua'dan gelen teklifin ardından kafası karışmıştı. Uzakdoğu ekibinin seneliği 4 milyon Euro'dan 2 yıllık anlaşma önermesinin ardından Beşiktaş Yönetimi'yle konuyu değerlendiren tecrübeli futbolcunun, bu teklifi öne sürerek, “3 milyon Euro'dan (17 milyon TL) 2 senelik kontrat isterim” dediği öğrenildi.

Shanghai Shenhua'nın yüksek teklifine rağmen Çin'e geri dönmeye sıcak bakmayan Ba'nın, istediği mali şartların sağlanması halinde kariyerine Beşiktaş'ta devam etmeyi planladığı kaydedildi. Bonservisi elinde bulunan yıldız ismin, geleceği konusunda son olarak bu hafta içerisinde Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle bir görüşme gerçekleştirip kariyerini şekillendireceği bildirildi.