Demet Akalın'ın yüreği ağzına geldi, kızımı Allah korudu

Demet Akalın'ın yüreği ağzına geldi, kızımı Allah korudu
Şimdilerde Alişan ile sabah progamı ile gündem de olan Demet Akalın’ın dün akşam paylatığı fotoğraf ile korkuttu. Okan Kurt ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Hira’nın üzerine İstanbul’daki evlerinde bulunan kış bahçesinin camı düştü. Akalın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ucuz atlatılan kazanın fotoğrafını paylaşıp sevenlerinden dua istedi.

Kızının üzerine düşen camın fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, "Akşam akşam Hira'nın üstüne düşen kış bahçesi camı! Bir ufak çizikle kurtulması bugün sevindirdiğim kız çocukları. Başka bir açıklaması yok! Allah korudu… Dualarınızı eksik etmeyin" dedi. Demet Akalın'ın paylaşımını gören bir çok ünlü isim şarkıcıya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

0x0-1599894316355.jpg.

Akalın geçtiğimiz günlerde kızının eğitimi için şöyle konuşmuştu; “Şimdilik online eğitimi devam ediyor. Aynı sitede oturduğum arkadaşlarımla toplanıp özel öğretmen tutacaktık. Ama herkes taşındı. Kendim sigortalı ve maaşlı öğretmen tutmak zorunda kaldım. Şikayetçi değilim. Ama ilerleyen günlerde ne olacak bilmiyorum...”

0x0-1599894325244-001.jpg