Demet Evgar: Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok

Demet Evgar: Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok
Demet Evgar kısa bir süre sonra ilk çocuğunu kucağına alacak. Anne olma heyecanı yaşayan başarılı oyuncu, kızını nasıl yetiştireceği konusunda açıklamalarda bulundu. 7.5 aylık hamile olan Demet Evgar, kızının eğitim hayatı hakkındaki planını açıklarken kurduğu cümleler ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

Demet Evgar yakın zamanda ilk çocuğunu kucağına alacak. 7.5 aylık hamile olan ve bir kızı olacak olan Demet Evgar, Şebnem Dönmez''e açıklamalarda bulundu. Kızını nasıl yetiştireceğini söyleyen Evgar, kurduğu cümleler ile dikkat çekici söylemlerde bulundu.

Evgar, "Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok!" dedi ve devamında çok tartışılacak şu ifadeleri kullandı:

"Kızıma vücudumda sağlıklı bir alan açmak için gece yarıları 03.00''te uyanıp yoga yapıyorum. Bizim evde televizyon olmayacak. Kızımı köy okuluna yazdırırım. Çünkü büyük kentlerde özel okullarda okuyan çocuklar başlarını tabletten kaldırıp ''Merhaba'' demeyi bilmiyor. Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki; tüm çocuklar gibi bilgece doğacak. Niyetim çocuğumu, toprağın içine bırakmak... Bir de dil bilsin yeter."

İlgili Haberler