Evlilik arifesindeki Demet Özdemir'in sevişme sahnesi olay oldu

Evlilik arifesindeki Demet Özdemir'in sevişme sahnesi olay oldu
Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile 26 Ağustos’ta dünya evine girmeye hazırlanan Demet Özdemir’in yeni dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’nın görüntüleri ortaya çıktı. Dizide Buğra Gülsoy’la başrolleri paylaşan Özdemir’in sevişme sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. 

Başrollerini Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Disney Plus’ın yeni dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’nın tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtımda Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy''un cinsel içerikli sahneleri dikkat çekti. 

Disney Plus’ın yeni dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’dan ilk tanıtım yayınlandı. Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, Pınar Bulut’un kaleminin Hülya Gezer’in rejisiyle buluştuğu hikayesiyle dikkat çeken projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

‘Dünyayla Benim Aramda’ dizisinin tanıtımnda Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy''un yatak ve küvet sahneleri damga vurdu.

İLİŞKİSİNİ KURTARMAK İSTEYEN BİR KADININ SOSYAL MEDYA OYUNU

‘Dünyayla Benim Aramda’, büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor. Dizinin paylaşılan ilk tanıtımında duyulan “Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?” sözleri ise izleyenlerin kendi hayatlarından birçok duygu bulacağının sinyallerini veriyor.
 

İlgili Haberler