Demirağ saldırı anlarını böyle anlattı

Demirağ saldırı anlarını böyle anlattı
Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, saldırının ardından çıktığı ilk programında Hulki Cevizoğlu’nu konuk etti.

ERDEM AVŞAR / YENİÇAĞ

Gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ, saldırının ardından Türkiyem TV’de sunduğu Yeniçağ’da Meydan programında ilk konuklarını ağırladı. Demirağ’ın konuğu Yeniçağ gazetesi yazarı Hulki Cevizoğlu ve Bahadır Dinçaslan oldu.

Saldırı anını anlatan Yavuz Selim Demirağ, “Sunduğumuz programda meydan dedik, meydanı kimseye bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Demirağ, “Cumhuriyet tarihinde ilk kez Meral Akşener’in bir Genel başkanının evine bir güruh geldi. Yine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da saldırıya uğradı. Arkasından bir gazeteci yazar ben kendi adıma böyle bir saldırıya uğrayacağımı düşünmüyordum” dedi.

"RTÜK’TEN SALDIRI GÖRÜNTÜLERİNE ENGEL"

Saldırı görüntülerinin sadece bir kısmını yayınlayabileceğini söyleyen Demirağ, görüntülerin RTÜK tarafından kısıtlandığını söyledi.

"BAHÇELİ GAZETECİLERİ HEDEF GÖSTERMİŞTİ"

Yavuz Selim Demirağ, programda Devlet Bahçeli’nin 24 Haziran seçimlerinin ardından gazetelere verdiği gazeteci ve yazarlar listesini hatırlattı.

Hükümete yakın gazetelerde verilen ilanda 70’e yakın gazetecinin isminin verilerek hedef gösterildiğini belirten Demirağ, “O isimlerden biri de bendim” dedi. "Bana üç dört tane cahil çocuk saldırsa bunun hesabını kim verecek. Bu hedef göstermek gibi bir şey. Ben buradan suç duyurusunda bulunuyorum demiştim ve ben bunu daha sonraki köşe yazımda da yazdım" şeklinde konuştu.

İşte o ilan:

İlgili Haberler