'Dolandırılmayın' uyarısı yapan avukat dolandırıcılıktan tutuklandı. Bu bir canım Türkiyem haberidir Aydın merkezli 29 ilde gerçekleştirilen devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda tutuklanan 30 şüpheliden biri de İzmir Barosu avukatlarından Elif Akar oldu. Akar'ın Milliyet'te köşe yazarı olduğu ve CNN Türk’te programa çıktığı öğrenildi.
Tosyalı Holding’ten Demirören Medya açıklaması Tosyalı Holding, Demirören Medya'nın satın alınacağı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada iddiaların asılsız olduğu belirtildi..
Flaş iddia: Demirören Medya çalışanlarını liseye kaydettirdi Demirören Medya Grubu’nda bazı çalışanların öğrenci olmadığı halde "İŞKUR üzerinden teşvik alabilmek" için Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenci olarak gösterildiği iddia edildi.
Hürriyet, FETÖ'cü olduğu iddia edilen isimle yolları ayırdı. Daha önce 43 kişiyi işten çıkarmıştı bu sefer anlaşmalı gönderdi FETÖ haberleri ile gündeme gelen muhabir Fırat Alkaç'la ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Fırat Alkaç'a istifa teklifi sunulduğu ve Alkaç'ın da bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.
Demirören Medya’dan Reuters kararı ‘Aboneliğimizi iptal ediyoruz’ Demirören Medya, bankalarla anlaşarak yapılandırmaya çalıştığı kredi borcunun 2 milyar dolara çıktığına dair haber yapan Reuters haber ajansı aboneliklerine son vereceklerini açıkladı.
Aynı masada oturduğu isimleri görünce Fatih Portakal Aydın Doğan’a verdi veriştirdi Gazeteci Fatih Portakal, iş insanı Aydın Doğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile düğünde aynı masada oturmasıyla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu...
Savaş ganimeti olarak verildi. Sedat Peker gündeme getirmişti Akit TV yorumcusu Mustafa Albayrak, Sedat Peker’in açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen Doğan Medya'nın Demirören Grubu'na satışına ilişkin, "Aydın Doğan bize mağlup olup, Demirören Medya'yı çok ucuz bir fiyata, adeta savaş ganimeti olarak verdi!" şeklinde dikkat çeken bir yorumda bulundu.
Gülben Ergen Hürriyet'ten 25 bin lira yazarlık maaşı alıyormuş Bir dönem Hürriyet Gazetesi'nde Medya Ombudsmanı olarak görev yapan Faruk Bildirici'nin Saray'ın Medyası adlı kitabında ilginç bilgiler yer aldı.
Demirören Medya'da atama depremi Demirören Grubu'nda üst düzey atamalara bir yenisi daha eklendi. Kanal D Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Ercan Gürses'in yerine Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin getirilirken Gürses ise DHA Ankara Temsilciliği görevine atandı.
Demirören Medya'da üst düzey bir yönetici işten çıkarıldı Demirören Medya Grubu’nda Chief Financial Officer (CFO) Metin Sezici’nin işine son verildiği Sezici ile beraber tüm ekibinin de işten çıkarıldığı öğrenildi. Ziraat Bankası’nda görevli olan Metin Sezici’nin, ‘harcamaların kontrol edilmesi ve bankanın kredi riskini denetlemesi’ için resmi olmayan bir “kayyum” olarak gönderildiği ortaya çıkmıştı.
Demirören Medya'ya dev talip Türkiye'nin en büyük medya şirketlerinden birisi olan Demirören Medya'nın kanal ve gazetelerine Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR talip oldu.
Demirören Medya Grubu’na ‘’Kayyum’’ Ziraat Bankası, Demirören Medya Grubu’na Metin Sezici’yi ‘’kredi’’ kayyumu olarak atadı.