Demirören’in bıyıkları sosyal medyayı salladı

Demirören’in bıyıkları sosyal medyayı salladı
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için logo ve slogan tanıtım toplantısına TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in bıyıkları damga vurdu.

Türkiye’nin ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için logo ve slogan tanıtım  toplantısında konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, ”Hedefimiz Avrupa futbol şampiyonları tarihinde unutulmaz bir an yaşatmak. Bundan sonra ihtiyacımız olan tek şey milli ruhumuz. 2024 için kenetlenmeye ihtiyacımız var. Birlikte hareket ettiğimizde başaramayacağımız şey yok. Bunu en son bize Ampute Milli Takımı’mız gösterdi. O gün stadı dolduran 42 bin kişi futbol aşkımızın simgesi oldu. Biz de 2024 tanıtım elçisi olarak Ampute Milli Takımı’nı Barış Telli’yi seçtik. Logomuzda heyecanımızı arttıran kalp, peşinden herkesi koşturan futbol topu, ay-yıldızımız ve 2024’ü temsil eden ’24’ var. Sloganımız belli, ‘Gelin futbol bayramını birlikte paylaşalım’. Hepinize sevgiler sunuyorum” ifadelerini kullandı.

DEMİRÖREN'İN BIYIKLARI SOSYAL MEDYAYI SALLDI

Toplantıya damgasını vuran isim Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören oldu. Bıyık bırakan ve yeni imajıyla ilk kez kameraların karşısına geçen Yıldırım Demirören sosyal medyada gündem oldu.

EURO 2024 logosundan daha fazla konuşulan bıyıklar için ilginç paylaşımlar yapıldı. İşte o paylaşımlardan bazıları: