Deniz Çoban: Galatasaray'ın penaltısı verilmedi

Deniz Çoban: Galatasaray'ın penaltısı verilmedi
Hakem hocası Deniz Çoban, Galatasaray'ın Hatayspor'a yenildiği maçtaki hakem kararlarını yorumlarken, sarı kırmızılı takımın penaltısının verilmediği ileri sürdü

Hatayspor-Galatasaray maçındaki hakem kararları tartışılmaya devam ederken, hakem hocası Deniz Çoban, Beinsports''taki programda çarpıcı ifadeler kullandı.

Çoban, Hataysporlu Kamara''nın yaptıklarının kabul edilemez olduğunu belirtirken, "Hakemin bunları kartsız geçmemesi gerekiyordu" dedi.

Alpaslan-Kamara mücadelesinde Hatayspor lehine verilen penaltı için "Doğru karar. Hakem Alpaslan''ı ikinci sarı kartı gösterip atsaydı daha doğru bulurdum" yorumunu yapan Çoban, 
"Burak-Kerem pozisyonunda penaltı verilmesi gerekiyordu. Futbolda böyle bir mücadele şekli yok. Topun oyunda olduğunu da görüyoruz. Burak-Kerem pozisyonunda penaltı verilmesi gerekiyordu. Çok net bir ikinci sarı kart" ifadelerini kullandı.

Çoban, "Hatayspor''un 3. golünden önce net bir faul var. Hayretler içindeyim. Hakemin kararı yanlış. Taylan''ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu çok izledim. Vurdu da diyemiyorum, vurmadı da. Kırmızı kartlık şiddetli bir vurma göremiyorum. Kafasıyla şöyle bir ittirdi gibi. Hakem bunu görmüyor. Yardımcıdan yardım yanlış gelmiş" dedi.