Denizli'de iki mahalleyi birbirine bağlayan yol çöktü

Denizli'de iki mahalleyi birbirine bağlayan yol çöktü
Denizli'nin Çameli ilçesinde iki mahalleyi birbirine bağlayan yol, sağanak yağışın da etkisi ile çöktü.

İki mahalleyi birbirine bağlayan yol çöktü

Meteoroloji tarafından günler önce yapılan sağanak yağış uyarıları, kendisini göstermeye başladı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Çameli ilçesinde, dün gece aniden başlayan şiddetli yağmur etkili oldu. Kalınkoz ve Yeşilyayla mahallelerini birbirine bağlayan yolda, yağmurun zemini yumuşatması nedeniyle çökme meydana geldi. Büyük çatlakların da oluştuğu yol, ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolda onarım çalışması başlattı.

"40 SANTİMETRİYİ BULAN ÇATLAKLAR MEVCUT" 

Yeşilyayla Mahallesi'nin muhtarı Yılmaz Kapan, yağışlar nedeniyle zeminde gevşeme oluştuğunu belirterek, "Bu sabah, yolda göçmeler ve çatlaklar olduğunu fark ettik. Derinliği yaklaşık 40 santimetreyi bulan çatlaklar mevcut. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolun ulaşıma açılması için hemen onarım çalışmalarına başladı" dedi.

mahalleleri-birbirine-baglayan-yol-saganakta-coktu-4662-dhaphoto6.jpgmahalleleri-birbirine-baglayan-yol-saganakta-coktu-4662-dhaphoto4.jpgmahalleleri-birbirine-baglayan-yol-saganakta-coktu-4662-dhaphoto3.jpg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı