Microsoft ve Amazon'dan flaş hamle. Hazırız dediler

Microsoft ve Amazon'dan flaş hamle. Hazırız dediler
İki dev teknoloji şirketi Microsoft ve Amazon Elon Musk'un eski kovulan Tesla çalışanlarını almak için hazır olduklarını dile getirdi. İşten çıkarılan 10 bin kişi bulunuyor.

DonanımHaber''den aktarılan bilgilere göre; Kuzey Amerika pazarında faaliyet gösteren teknoloji devleri, Musk tarafından işten çıkarılan işçileri istihdam etmeye istekli olduklarını ifade ettiler. Amazon Web Services''te işe alımdan sorumlu olan Z. Chowdhury, Tesla mühendislerini memnuniyetle işe almaya istekli. Üst yönetici, “Mars İmparatoru”nun yüksek nitelikli mühendislere ihtiyacı yoksa AWS''nin onları memnuniyetle istihdam edeceğini vurguladı.

Buna karşılık, Microsoft Corporation''da teknik personel alımından sorumlu olan T. Watts-Porter, Tesla mühendislerine yalnızca yeni bir iş değil, aynı zamanda daha fazla özgürlük sözü verdi. Amazon ve Microsoft''a ek olarak, sigorta şirketi Bestow da otomobil üreticisinin çalışanları için sıraya girmiş durumda. Amerikalı işverenler, işten çıkarılan çalışanlara, Elon Musk''ın karşı çıktığı uzaktan çalışma imkanı sunmaya hazır. Bu da yeni bir iş seçerken güçlü bir argüman olabilir.

İlgili Haberler