Devlet hastanesi açılış törenini mitinge çevirdiler!

Devlet hastanesi açılış törenini mitinge çevirdiler!
İstanbul'un Sarıyer ilçesinde hizmete açılan Hamidiye Etfal Hastanesi'nin açılış töreni AKP'nin mitingine çevirdiler.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde Hamidiye Etfal Hastanesi hizmete açıldı. Açılış töreninin AKP mitingine dönüşmesi tartışmalara neden oldu.

1-20190320185810.jpg

Hamidiye Etfal Hastanesi'nin açılış töreninde acil servis binasına Binali Yıldırım ile AKP adayı Salih Bayraktar'ın fotoğrafları asıldı. AKP'nin adayı Bayraktar açılış töreninde konuşma yaptı.

89757_427x484.png89756_432x573.png

Törende konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "31 Mart seçimi yerel olmanın ötesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin de güçlendiği önemli bir dönem noktası olacak. Biz Türkiye olarak güçlü olmak zorundayız. Birlik olmak, kenetlenmek zorundayız. Hem ülkemizin, hem bölgemizin istikrarı Türkiye'deki güçlü ve istikrarlı iradeye bağlıdır. Bu coğrafyamızdan öte gönül ve kültürel coğrafyamızın umudu olduğu bir ülkeyiz. Daha da ötesi dünyanın iyiliği için güçlü lider Türkiye'ye ihtiyacın olduğu bir dönemdeyiz. Cumhur İttifakı bu anlayışla kurulmuş bir ittifaktır. Ülkemizin bölücülere, terör sevicilere, iş birlikçilere bırakmamanın adıdır. Büyük Türkiye idealinin, birliğin teminatıdır. Ülkemizde saldırı altında olan istikrar ve güven ortamının devamına her zamandan daha çok ihtiyacımız var. Cumhur İttifakı önümüzdeki dönemde kendi içinde istikrarlı, bölgede lider, dünyada güçlü Türkiye'nin teminatı olacaktır." ifadelerini kullandı.