Flaş... Flaş... Diego Costa'dan Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran açıklama

Flaş... Flaş... Diego Costa'dan Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran açıklama
Fenerbahçe, transfer pazarının kapanmasına az bir süre kala Diego Costa ile temasa geçti. Brezilyalı golcü, transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, bir dünya yıldızını kadrosuna katmak için Başkan Ali Koç''un kararını bekliyor. Sarı Lacivertli ekip, Koç''un vereceği karara göre Costa''yı kadrosuna katabilir.

Ajansspor''a transferiyle ilgili konuşan Costa, Türkiye''den çok sayıda menajerin kendisini rahatsız ettiğini söyledi.  Bazı kulüpler için sahte yetki belgeleri gönderildiğini ve bu duruma çok şaşırdığını belirten dünya yıldızı, "Kulüp başkanlarıyla görüntülü konuşmak için saat randevusu almaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Costa, "Benim ve avukatımın yetki verdiği bir menajer var, Türkiye kanadından işleri o yürütüyor" ifadesini kullandı. Rusya''nın Zenit ve Krasnador''dan resmi telif aldığını vurgulayan golcü oyuncu, "Türkiye’de yetki verdiği menajerimin Fenerbahçe ile işi sonuçlandırmasına göre karar vereceğim" dedi.

Costa''nın 2 milyon Euro''luk bir ücretle Türkiye''ye gelmeye sıcak baktığı biliniyor.

Brezilya asıllı İspanyol dünya yıldızı Diego Costa, Atletico Madrid ve Chelsea ile şampiyonluklar yaşadı. Costa, son olarak formasını giydiği Brezilya''nın Atletico Miniero takımından ocak ayında ayrıldı. Kariyerinde 495 maça çıkan Costa, 186 kez gol sevinci yaşadı, 72 asist yaptı. İspanya Milli Takımı formasıyla 24 kez sahaya çıkan Diego Costa, 10 gol attı.