Bu da oldu! Arapça sipariş uygulaması. Burası Türkiye

Bu da oldu! Arapça sipariş uygulaması. Burası Türkiye
Eskiden adı My Order olan uygulama isim değiştirip Paketman oldu. Ülkemizde yaşayan yabancılar için Arapça dil desteği sağlayan uygulamanın tasarımı ve renkleri birebir Getir uygulaması gibi.

WebTekno''dan aktarılan bilgilere göre; ülkemize milyonları bulan ve Türkiye''nin dört bir yanında yaşayan göçmenlerin yaşadığı ''dil sorununa'' yönelik olarak farklı bölgelerinde Arapça tabelalar görmüştük.

Yaşanan dil ve iletişim sorununu çözmek isteyen bir şirket Getir benzeri bir uygulama geliştirerek ''Türkiye''deki restoranlardan sipariş verilebilen ilk Arapça uygulama'' açıklamasıyla hizmet vermeye başlamış.

2018''de ilk olarak My Order ismi ile yayınlanan uygulama, 2020 yılında hizmetlerini durdurmuş. Ardından 2021 yılında yenilenen ve PaketMan ismi ile yeniden hayata geçirildi.

Uygulama renk ve tasarımıyla ''Getir''e olan benziyor.

Uygulamanın LinkedIn sayfasında yer alan açıklamalara göre, PaketMan öncelikli olarak restoranlar ile yaşanan iletişim sorununa çözüm buluyor. Ayrıca standartları iyi olmayan sipariş servisi sorununa ve sınırlı ödeme seçeneği problemine de çözüm sunduğu söylenen uygulama, online ve teslimat esnasında ödeme seçenekleri sunuyor.

 

İlgili Haberler