MHP'den istifa eden Baki Ersoy’dan Bahçeli’nin davetine flaş yanıt

MHP'den istifa eden Baki Ersoy’dan Bahçeli’nin davetine flaş yanıt
Hayat pahalılığı ve enflasyon açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra MHP’den istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından tekrar partiye davet edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Kesin ihraç talebiyle Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partisinden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından tekrar partiye davet edilmesinin ardından açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bahçeli’nin davetine yanıt veren Ersoy şu ifadeleri kullandı;

 “Liderimin çağrısından şeref duydum. Yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici. Son nefesime kadar liderim Devlet Bahçeli Beyefendinin ve davamın emrindeyim. Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket. Yüce Allah Liderimizi Başımızdan Eksik Etmesin.”

İşte o paylaşım:

NE OLMUŞTU?

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, Nisan ayında Kayseri’de katıldığı televizyon programında enflasyon rakamları ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde, “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor” ifadelerinin ardından disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Daha sonra konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ersoy, “Davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf etmek amacıyla partimden istifa ediyorum” ifadelerini kullanarak partiden istifa etmişti.

İlgili Haberler