Marvel filmleri için erteleme kararı! İşte yeni tarihler

Marvel filmleri için erteleme kararı! İşte yeni tarihler
Disney'den yapılan açıklamada, aralarında Marvel filmlerinin de bulunduğu birçok filmin vizyon tarihinin ertelendiğini duyuruldu. İşte yeni tarihler...

Shift Delete''den Tunahan Karakış''ın haberine göre; süper kahraman filmleriyle tanınan Marvel’den hayranlarını üzecek haber geldi. Disney, aralarında Marvel Sinematik Evreni filmlerinin de bulunduğu çok sayıda yapımın vizyon tarihinin ertelendiğini duyurdu. İşte Marvel filmlerinin gösterime gireceği yeni tarihler…

Disney tarafından yapılan açıklamada erteleme kararının ana sebebi olarak bazı filmlerin prodüksiyon kısmında yaşanan sorunları gösterildi. Bunun üzerine domino etkisi yaşandı ve Marvel filmleri başta olmak üzere 2022 yılında vizyona girmesi beklenen diğer yapımların da çıkış tarihleri değiştirildi.

Gösterime gireceği tarih değişen ilk film Doctor Strange in the Multiverse of Madness oldu. Söz konusu filmin vizyon tarihi ilk etapta 25 Mart 2022 olarak belirlenmişti, ancak erteleme kararının ardından çıkış tarihi 6 Mayıs 2022 olarak değişti.

Bunun yanında 6 Mayıs 2022’de çıkması beklenen Thor: Love and Thunder filmi de 8 Temmuz 2022 tarihine ertelendi. Vizyon tarihi değişen bir diğer film ise Black Panther: Wakanda Forever oldu. 8 Temmuz’da çıkış yapması beklenen film, son gelişmelerin ardından 11 Kasım‘a ertelendi.

İlk olarak vizyon tarihi 11 Kasım 2022 olarak belirlenen The Marvels da bu durumdan etkilenen yapımlar arasında. 11 Kasım 2022’de çıkış yapması beklenen filmin gösterime gireceği tarih 17 Şubat 2023 olarak değiştirildi. Buna ek olarak Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminin vizyon tarihi 28 Temmuz 2023‘e ertelendi.

Son olarak uzun zamandır beklenen Avatar 2’nin gösterime gireceği tarihte herhangi bir değişiklik yapılmadığını belirtelim. Erteleme kararı alınan yapımlar 2022 yılını kapsadığından, Eternals ve Spider-Man: No Way Home gibi 2021 yılının sonlarına doğru çıkması beklenen filmler ise planlanan tarihte vizyona girecek.