Diyanet'e tepkisinin ardından eleştirilen Sedat Peker geçmişini anlattı

Diyanet'e tepkisinin ardından eleştirilen Sedat Peker geçmişini anlattı
Sedat Peker, Atatürk'ü anmayan Diyanet'e gösterdiği tepkinin ardından kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker Atatürk’ü anmayan Diyanet’e Peker çok sert tepki göstermişti. 

Peker paylaşımında, "Baldızla yapılan cinsel ilişkinin nikahı bozmayacağı fetvasını verecek kadar namussuz olanlar, kendilerine bağımsız bir ülke bırakan Gökbörü Atatürk’ü 29 Ekim’de anmayacak kadar vefasız, hain ve tabii ki kahpe olacaklardır." ifadelerini kullanmıştı.

Peker, daha önceki sabitlediğini tweetini kaldırarak Diyanet''le ilgili paylaştığı tweeti sabitledi. 

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Sedat Peker, yazdığı bu mesajın ardından sosyal medya hesabında eleştirilerde bulunanlara ise şu şekilde cevap verdi:

"1-Bazı arkadaşlar, bütün bunları söylüyorsun da geçmişte neden böyle davrandın diye mesajlar yazıyorlar. Samimi olanlar baş tacı ancak art niyetli olanlara şunları söylemek isterim. Beni geçmişimle ilgili her konuda eleştirmenize eyvallah. Ancak söz konusu Atatürk olduğunda..

2- …geçmiş dönemlere ait paylaşımlarıma lütfen bakın, Rize’deki Atatürk heykelinin kaldırılması da dahil. Biraz önce dediğim gibi her konuda eleştirmenize eyvallah ancak söz konusu Atatürk olduğunda beni çocukluğumdan bu yana eleştirecek hiçbir açık bulamazsınız.

3- Siz Ulu Önder Atatürk’ü evde birbirinize anlatırken ben en radikal dini cemaatlerin sohbetlerine davet edildiğimde, Mısır’daki El Ezher Üniversitesi’nde eğitim almış din görevlilerine dahil Büyük Önder Atatürk’ün özelliklerini anlatıyordum. Şahitli, ispatlı. Söz namus."

İlgili Haberler