Diyarbakır'da acı olay. Çiçek hemşire 20 günde bir başına kaldı

Diyarbakır'da acı olay. Çiçek hemşire 20 günde bir başına kaldı
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde hemşirelik yapan Çiçek Çalışkan, korona virüs nedeniyle ailesinden 4 kişiyi kaybetti. Çalışkan'ın, 20 gün içinde eşi, ağabeyi, annesi ile babası korona virüs nedeniyle kaybetti. Kendisi de hastalığa yakalanan hemşire gördüğü tedaviyle sağlığına kavuştu.

DHA'da yer alan habere göre, Diyarbakır'da bulunan Ergani Devlet Hastanesi'nde görev yapan 3 çocuk annesi hemşire Çiçek Çalışkan, 20 günde neredeyse bütün aile fertlerini koronadan dolayı kaybetti.

AİLEDEN 4 KİŞİ ÖLDÜ

Çalışkan'ın, Molla Gürani Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde coğrafya öğretmeni olan eşi Zülküf Çalışkan, 4 Kasım günü korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Çalışkan'ın eşinin ölümünden 4 gün sonra ise babası İskan Kaya, korona virüsten yaşama veda etti. Eşi ve babasının yasını tutan hemşirenin, 20 Kasım günü Sermet Yalçın Anadolu Lisesi'nde matematik öğretmeni olan ağabeyi Muzaffer Kaya, korona virüse yenik düştü.  23 Kasım günü de annesi Hava Kaya yakalandığı korona virüsü atlatamadı.

untitled-1-026.jpg

KENDİSİ SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Sevdiklerini art arda toprağa veren hemşire Çiçek Çalışkan ise yakalandığı korona virüsü gördüğü tedaviyle atlatıp, sağlığına kavuştu.