Doç. Dr. Hakan Akelma koronanın bir aileyi nasıl yok ettiğini anlattı

Doç. Dr. Hakan Akelma koronanın bir aileyi nasıl yok ettiğini anlattı
Diyarbakır'da görev yapan Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Yardımcı Doç. Dr. Hakan Akelma, sosyal medya hesabından koronayı normal bir hastalık olarak görenlere seslendi. 4 kişilik bir aileden 3 kişinin korona nedeniyle hayatını kaybettiğini 1 kişinin hastanede yattığını söyledi.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapan Doç. Dr. Hakan Akelma. Twitter hesabından korona ile ilgili uyarılarına devam ediyor.

Normalleşme sürecine geçtiğimiz süreçte koronayı sıradan bir hastalık görülmesiyle ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Aynı aileden anne ve babanın hayatını kaybettiği ve bir oğullarının da hastanede tedavi gördüğünü belirten Akelma koronanın normal bir hastalık olmadığını söyledi.

Akelma yaptığı paylaşımda, “Covid’i sıradan bir hastalık olarak görenlere yazıyorum. Ayni aileden anne ve babanın kaybedildiği bir ailenin 1 yetişkin oğlu daha Covid’den vefat etti. 4. Oğul hastanede Covit’den dolayi yatıyor. 40 derece üzerinde sıcaklığın olduğu bu ilimizde grip ten mi diyeceğiz şimdi??” ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Haberler