Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sürpriz transfer. Oyunculuğu bırakıp pazarcılığa başlamıştı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sürpriz transfer. Oyunculuğu bırakıp pazarcılığa başlamıştı
TV8'de yayınlanan İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sürpriz bir transfer haberi daha geldi. Oyunculuğu bırakıp pazarda reçel satmaşa başlayan ünlü oyuncu yeniden ekranlara dönüyor.

TV8'de çarşamba günleri ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir oyuncu kadrosuna bir yeni isim daha katıldı.

yenicag-dogdugun-ev3.jpg

Geçtiğimiz günlerde kadrosuna Engin Öztürk'ü katan dizi bu defa yine herkesi şaşırtacak.

yenicag-dogdugun-ev4.jpg

Vatanım Sensin, Avlu, Eyyvah Eyvah'ta rol alan yakışıklı oyuncu bu defa rolüyle herkesi ters köşe yapmaya hazırlanıyor. 

yenicag-dogdugun-ev5.jpg

Doğduğun Ev Kaderindir'e yeni sezonunda Burhan karakteriyle Teoman Kumbaracıbaşı da katılıyor. 

MÜJGAN'IN SIRRI NE?

Mehdi ve Müjgan’ın babaları Cemal’in baş düşmanı ve katili Veysi’nin oğlu olan Burhan, aradan geçen yılların ardından mahalleye geri döner. Burhan’ın tek amacı aşklarına mani olan Mehdi’yi köşeye sıkıştırmaktır. Ancak Burhan, sıradan bir kötü adam değildir. Arkasında güçlü bir hikaye vardır. 

yenicag-dogdugun-ev6.jpg

PAZARDA REÇEL SATMAYA BAŞLAMIŞTI

2015 yılında dizi sektörünü protesto eden Teoman Kumbaracıbaşı, pazarda reçel satmaya başlamıştı. Kadıköy’de 22 metrekarelik bir ev tutan oyuncu, evde yaptığı süt reçellerini pazarda satarak geçimini sağlıyor, gelen dizi tekliflerini de düşünmeden geri çevirmişti.

yenicag-dogdugun-ev2.jpg

TEOMAN KUMBARACIBAŞI KİMDİR?

18 Ekim 1971 tarihinde Arjantinli bir anneyle Türk babanın oğlu olarak Arjantin'de doğmuştur. 6 yaşındayken Türkiye'ye gelen Teoman Kumbaracıbaşı, Türkçeyi İlkokulda öğrendi. Liseyi İstanbul Avusturya Lisesi'nde okudu. Okulda koroda şarkı söyledi. Lisede okurken tiyatroyla tanıştı. (İTÜ) İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

yenicag-dogdugun-ev8.jpg

Çeşitli tiyatrolarda sahne önünde ve arkasında çeşitli görevlerde çalıştı.İlk uzun metrajlı filmi 2004 yılında vizyona giren "Yazı Tura" filmi oldu. Bu filmdeUğur Yücel yönetmen, yapımcı ve senarist olarak görev alırken; başrollerdeKenan İmirzalıoğlu veOlgun Şimşek diğer rollerde ise Bahri Beyat,Eli Mango, Engin Günaydın,Teoman Kumbaracıbaşı, Erkan Can görev aldı.

yenicag-dogdugun-ev9.jpg

2005 yılında Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat ile birlikte "Aşka Sürgün" isimli dizide Arda ve Civan Azizoğlu karakterlerini canlandırdı. Dizi bitmeden diziden ayrıldı. Aslı Tandoğan ve Beste Bereket ile Kraft Dublaj Stüdyosunu kurdu. Teoman Kumbaracıbaşı, 2005'te çekilen "Aşka Sürgün" dizisinde tanıştığı Aslı Tandoğan ile birlikte oldu.

yenicag-dogdugun-ev10.jpg

Özel Bir Lisenin Tiyatrosunu yöneten Teoman Kumbaracıbaşı,"Omzumdaki Melek" isimli tiyatro oyununda rol aldı. 2010 yılında Ata Demirer'in yönettiği Eyyvah Eyvah 2 filminde rol aldı.

yenicag-dogdugun-ev11.jpg

2010 yılında Claudia Cardinale ve İsmail Hacıoğlu ile başrolü paylaştığı "Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak" filminde bir İtalyan'ı canlandırdı. Bu filmde ayrıca Fahriye Evcen de rol aldı. 28 Aralık 2012 tarihinde vizyona giren "htr2b : Dönüşüm" adlı korku filminde oynadı.

yenicag-dogdugun-ev13.jpg

Gitar çalan Teoman Kumbaracıbaşı, "Acaipademler" adında bir müzik gurubu kurdu. Teoman Kumbaracıbaşı, daha önce bir avukat hanım ile evlenip boşanmıştır. Deniz adında bir oğlu vardır.

yenicag-dogdugun-ev12.jpg

(Kaynak: internethaber)