Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin yayın tarihi belli oldu

Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin yayın tarihi belli oldu
Yılın en iddialı dizileri arasında yer alan ve güçlü kadrosuyla ön plana çıkan Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin ilk bölümü 27 Ekim’de izleyicilerle buluşacak.

Snob Magazin’de yer alan habere göre, BluTV’nin özel yapımı olan ve merakla beklenen 'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ için geri sayım başladı.

SAYGI BİR ERCÜMENT ÇÖZER DİZİ NE BAŞLAYACAK?

Yılın en iddialı dizileri arasında gösterilen Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin 27 Ekim’de ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

SAYGI BİR ERCÜMENT ÇÖZER DİZİSİ’NİN KONUSU NE?

Toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan hikâyesi. Yapımcılığını İnter Medya'nın üstlendiği dizide, Türkiye'nin fenomenleşen anti kahramanı Ercüment Çözer'in hikâyesini aktarılıyor.

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer'in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

ketbdsdugnucv9barybzmri3ezdg1qiyxim51p5i.jpegsaygi-bir-ercument-cozer-dizisi-nin-yayin-tarihi-13658123-6642-m.jpg

İlgili Haberler