Rifat Serdaroğlu iktidarın seçim planını yazdı: Hiç umulmadık bir kararla adım atacaklar

Rifat Serdaroğlu iktidarın seçim planını yazdı: Hiç umulmadık bir kararla adım atacaklar
Doğru Parti lideri Rifat Serdaroğlu, AKP’nin ekonomik girdaptan çıkamayacağı OHAL’i kullanarak seçimlerde oy çalacağını ve Federe İslam Devleti ilan ederek Türkiye’yi böleceğini iddia etti.

İktidarın ekonomik çıkmazdan ülkeyi kurtaramayacağını belirten Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, “Ülkeyi bir kaosa sokup, OHAL koşullarında asla kaybetmeyeceği (Oyları çalacağı) bir seçime götürebilir” ifadelerini kullandı.

Yazılı bir açıklama yapan Serdaroğlu, seçimlerin ardından ise Federe İslam Devleti ilan edileceğini ve Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin “ABD’den yaşam ve destek garantisi alarak”, terör devletinin üçüncü parçası olarak verebileceğini savundu.

“AKP yönetimi, ülkemizi adım-adım bölünmeye götürmektedir. Bölgemizde, ikinci İsrail olarak görev yapacak “Kürt Devletinin” kurulma çalışmaları tamamlanmak üzeredir.” diyen Rifat Serdaroğlu’nun açıklamasının ilgili bölümü şu şekilde:

"Ekonomimizin daha da kötüye gideceğini, esas felaketin yaklaşmakta olduğunu partimizin ekonomistleri söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Sayın Meriç Köyatası’nın yılbaşından bu yana yazdıklarını Sayın Uğur Dündar defalarca yayınladı ve tümü doğru çıktı.

Ekonomik durumu nasıl düzeltebileceğimizi, bu konudaki hazırlıklarımızın bir özetini yarın yazmaya çalışacağım. Bugün, daha büyük bir endişemi sizlerle paylaşmak istiyorum;

İddiam şudur;

AKP yönetimi, ülkemizi adım-adım bölünmeye götürmektedir. Bölgemizde, ikinci İsrail olarak görev yapacak “Kürt Devletinin” kurulma çalışmaları tamamlanmak üzeredir.

Bu terör devletinin birinci parçası AKP desteğiyle Barzani tarafından, ikinci parçası da yine AKP’nin yol vermesiyle PYD/PKK eski lideri Salih Müslim ve ABD işbirliğiyle kuruldu.

Sıra, Türkiye’den koparılacak üçüncü parçada!

AKP ekonomik girdaptan çıkamayınca (keşke çıkabilse ama çıkamayacak) ülkeyi bir kaosa sokup, OHAL koşullarında asla kaybetmeyeceği (Oyları çalacağı) bir seçime götürebilir.

Muhalefet Partilerinin önde gelenlerini uydurma delillerle hapse atabilir. Sonunda “Federe İslam Devletini” ilan edip, güneydoğu bölgemizi, “ABD’den yaşam ve destek garantisi alarak”, terör devletinin üçüncü parçası olarak verebilir."

 

İlgili Haberler