Doğuş’tan fotoğraflı yanıt. Yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığı iddia edilmişti

Doğuş’tan fotoğraflı yanıt. Yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığı iddia edilmişti
Show TV'de 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' programına çıkan Esra isimli bir kadın, şarkıcı Doğuş ile yasak aşk yaşadıklarını ve dini nikah kıydıklarını iddia etti. Doğuş, ailesiyle birlikte poz vererek iddialara yanıt verdi.

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına çıkan Esra ismindeki bir kadın, 9 yıldır sunucu Hoşkeden Hidayetkızı ile evli olan 2 çocuk babası Doğuş ile yasak aşk yaşadıklarını hatta dini nikah kıydıklarını iddia etti.

yasak-ask-yasayip-imam-nikahi-kiydigi-iddia-16500697-7972-m.jpg

Günlerdir hakkındaki yasak aşk iddiasına sessiz kalan ve eşiyle boşanacağı konuşulan Doğuş, ailesiyle poz vererek adeta söylentilere son noktayı koydu.

ortaligi-karistiracak-iddia-evli-ve-2-cocuk-16492470-7347-m.jpg

"DOĞUŞ'LA İMAM NİKAHI KIYDIK"

Yıllardır tanıdığı Doğuş'la 2020'de karşılaştıklarını ve ilişki yaşamaya başladıklarını iddia eden Esra Hanım, "Doğuş evliliği için 'Anlaşamıyorum, mutlu değilim. Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum' dedi. Çocuklarına çok düşkün bir baba. Bana 'bu zamana kadar sen niye karşıma çıkmadın, seninle evlenirdim' demişti. Beni gördüğünde çok etkilenmiş sonra da görüşmeye başladık ve sevgili olduk. Doğuş bana 'karıcığım' derdi ve birkaç kez benim evimde kaldı. Doğuş sürpriz yapıp eve hoca getirmiş ve dini nikah bile kıydık" dedi.

gfbf.jpg

DOĞUŞ'TAN AİLE POZU

Karısıyla boşanacağı yönünde haberler çıkan ve Esra Hanım'ın iddialarına sessiz kalan Doğuş, Instagram hesabından ailesiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak "Sizi seviyorum ailem" notunu yazdı..

İlgili Haberler