Doluya karşı önlemler alınırken gece çamur yağdı

Doluya karşı önlemler alınırken gece çamur yağdı
İstanbul'da, araç sahipleri bugün yağması beklenen doluya karşı araçlarını evlerinde bulunan halı, battaniye, branda ve dışarıdan aldıkları inşaat malzemeleri ile korumaya aldı. Bu arada gece saatlerinde İstanbul olmak üzere bazı illerde çamur yağdı. Edirne'de de gece saatlerinde gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Perşembe ve Cuma günleri için il genelinde şiddetli yağış ve dolu uyarı yapılmasının ardından aracını dışarıda bırakma durumunda olan vatandaşlar önlem almaya başladı. Araçlarını sokağa park etme durumunda kalan vatandaşlar, otomobillerini ellerindeki malzemeler ile korumaya aldı.

Evlerinden getirdikleri battaniye, branda, halı ve aldıkları inşaat malzemeleri ile araçlarının üzerini kapatan vatandaşlar, doluya karşı önlem almaya çalıştı.

ÇAMUR YAĞDI

Gece saatlerinde kısa yağmur geçişleriyle beraber çamur yağdı. Yağmur sonrası park halinde duran araçların çamurla kaplı olduğu görüldü. Araçlarının çamurla kaplı olduğunu gören vatandaşlar gece saatlerinde soluğu oto yıkamacılarda aldı. Oto yıkamacıya gelen bir taksi sürücüsü, "Çamur yağdı akşam saatlerinde biraz. Araçlarımız kirlendiği için yıkatmaya geldik. Yıkatınca işimize devam edeceğiz" dedi.

EDİRNE'DE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün turuncu ikaz ile kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu Edirne'de gök gürültülü sağanak başladı. Sağanak nedeniyle kısa sürede bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.  Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü kentte kuvvetli yağışın hafta sonuna kadar aralıklarla süreceği ön görülüyor.

 

istanbulda-gece-camur-yagdi-suruculer-solugu-oto-yikamacilarda-aldi-5143-dhaphoto1.jpgistanbulda-gece-camur-yagdi-suruculer-solugu-oto-yikamacilarda-aldi-5143-dhaphoto2.jpgistanbulda-gece-camur-yagdi-suruculer-solugu-oto-yikamacilarda-aldi-5143-dhaphoto3.jpgistanbulda-gece-camur-yagdi-suruculer-solugu-oto-yikamacilarda-aldi-5143-dhaphoto4.jpgkagithanede-vatandaslarin-dolu-onlemi-2153-dhaphoto1.jpgkagithanede-vatandaslarin-dolu-onlemi-2153-dhaphoto2.jpgkagithanede-vatandaslarin-dolu-onlemi-2153-dhaphoto3.jpgkagithanede-vatandaslarin-dolu-onlemi-2153-dhaphoto4.jpg

20201007-2-44726198-58719040-web.jpg20201007-2-44726198-58719039-web.jpg

DHA

 

İlgili Haberler