Domagoj Vida’ya İngiltere’den talip çıktı

Domagoj Vida’ya İngiltere’den talip çıktı
Beşiktaş’ta Domagoj Vida’ya Premier Lig’den talip çıktı. Norwich City, Hırvat stoper için 10 milyon euroyu gözden çıkarırken, siyah beyazlı yönetimin 14 milyon euro istediği belirtiliyor.

Beşiktaş’ın Hırvat stoperi Domagoj Vida’ya İngiltere’den talip çıktı. Geçtiğimiz transfer dönemlerinde de İngiltere ve İtalyan kulüplerinin takibinde olan tecrübeli oyuncu için Norwich City'nin 10 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Ekonomik sıkıntılara çözüm arayışında olan Beşiktaş yönetiminin fırsat ayağına geldi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Premier Lig ekibi Norwich City'nin Domagoj Vida'ya talip olduğu ve devre arasında kadrosuna katmak istediği 30 yaşındaki Hırvat oyuncu için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Tecrübeli futbolcuyu satıp, mali kaynak yaratma kararı alan yönetimin ise İngiliz ekibinin istediği rakamı az bulduğu ve 13-14 milyon euro civarında bir teklif beklediği öğrenildi.

11 maçta kalesinde 26 gol gören ve İngiltere Premier Lig'de 19. sırada yer alan Norwich City'nin önümüzdeki günlerde Beşiktaş'ın kapısını çalarak resmi teklifini iletmesi bekleniyor. Vida'nın da teklife sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.