Dövmede yeni trend

Dövmede yeni trend
2022 yılının dövme modelleri arasında en dikkat çeken çeşit "tüy"...

TÜY DÖVMELERİ REVAÇTA

Tüy dövmeleri kadınlar için ifade özgürlüğünü temsil eder. Dövme, kendini ifade etmenin bireysel bir yoludur. İnsanlar onları çeşitli nedenlerle yaparlar ve arkalarındaki sembolizmin herkes için kendi anlamı vardır. Kuş tüyü dövmeler en yaygın olanlar arasındadır. Çok çeşitli boyutlarda, şekillerde ve renklerde gelirler. Doğada, kesinlikle özdeş iki tüy ve onlarla dövme yoktur. Bunlardan birini düşünüyorsanız, kuş tüyü dövmesinin tarihini ve sembollerini öğrenmelisiniz.

TÜY DÖVMELERİNİN TARİHİ

Modern toplumda, özellikle bazıları güvenle sanat eseri olarak adlandırılabildiğinden, dövmelere karşı uzun zamandır kitlesel bir önyargı olmamıştır. Tüy dövmeleri, günümüzde gelişmeye devam eden zengin bir kültürel tarihin ve insan geleneğinin mirasıdır.

Eski Mısır’da tüyler tanrı ve tanrıçaları simgeliyordu. Yere inen bir tüy, yukarıdan bir işaret olarak algılandı. Bulunan tüylerin cennetten bir hediye olduğu ve en iyi savaşçılara verildiği eski Kızılderililerin gelenekleri benzerdi. Eski Keltler, tüylerin mistik bir güce sahip olduğuna ve insanları ruhlar dünyasına taşıyabileceğine inanıyordu.

TÜY DÖVMESİ ANLAMI?

Tüy dövmesi özgürlüğü simgeler. Aynı zamanda cesaret, güç ve cesaretle de ilişkilidir, bu yüzden tüy dövmeleri kadınlar tarafından giderek daha fazla yapılmaktadır. Onlar için bu, kanatlarını açıp daha uzağa uçma isteklerini ifade etmenin yollarından biridir. Kuşlar yerden yüksekte olmaktan ve gökyüzünde özgürce uçmaktan korkmazlar. Tüy dövmesi, özgürlük ve doğa sevgisini gösterir.

TÜY DÖVMESİ NEREYE YAPILIR

Büyük bir tüy dövmesinin yeri hakkında konuşursak, en iyi seçim uyluk veya önkoldur. Zarif tüylü küçük dövmeler vücudunuzun herhangi bir yerine yerleştirilebilir. Örneğin, bilekte, dışta ayak bileğinin üstünde veya kürek kemiğinde...