Dua eden Ekrem İmamoğlu'nu aşağılayan Hilal Kaplan'a ders gibi cevap

Dua eden Ekrem İmamoğlu'nu aşağılayan Hilal Kaplan'a ders gibi cevap
İstanbul'un fethinin yıl dönümünde Fatih Sultan Mehmet'in kabrini ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dua ettiği görüntüler medyaya yansımıştı. Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ise o görüntüler ile dalga geçmişti. Kaplan'a sosyal medyadan ders niteliğinde bir cevap geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Erkem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un fethinin yıl dönümünde Fatih Sultan Mehmet'in kabrini ziyaret etmişti.

İmamoğlu, kabir ziyareti esnasında da dua ederken görüntülenmişti. İmamoğlu'nun dua ettiği söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan iktidara yakınlığı ile bilinen Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ise "Toplum, eşcinsel evliliğe onay versin diye mi dua ediyor acaba.." ifadelerini kullanmıştı.

Kaplan'ın aşağılayıcı paylaşımı tepkilere neden olurken, ünlü manken Aysun Kayacı adına açılan parodi bir hesaptan ders niteliğinde bir paylaşım geldi.

Hilal Kaplan'ın paylaşımının alıntılandığı mesajda, "Ensar ve benzeri vakıflarda erkek çocuklar tecavüze uğramasın diye dua ediyordur belki de.." denildi. Paylaşım kısa sürede büyük beğeni topladı.

aysun.jpg