Robert De Niro restaurant teftişi için Türkiye’ye geliyor

Robert De Niro  restaurant teftişi için Türkiye’ye geliyor
Usta aktör Robert de Niro, ortağı olduğu Japon restoranı Nobu’nun İstanbul şubesini ziyaret etmek için 26 Haziran’da Türkiye’ye geliyor. Hollywood’un ünlü ismini, Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer ağırlayacak. 78 yaşındaki De Niro daha önce yaptığı açıklamada İstanbul’u çok merak ettiğini dile getirmişti

Usta oyuncu Robert De Niro 26 Haziran''da ilk kez İstanbul''a gelecek.

New York’tan dünyaya yayılan Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi Nobu Restorant''ın ortakları şef Nobu Matsuhisa, yıldız oyuncu Robert De Niro, yapımcı Meir Teper ile ilk kez Türkiye’ye geliyor.

 

JAPON mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi Nobu’nun ortakları aktör Robert de Niro, şef Nobu Matsuhisa ve yapımcı Meir Teper, 26 Haziran’da Türkiye’ye geliyor. Üç ünlü ismi, Nobu’nun Türkiye ortağı Baran Süzer ağırlayacak. De Niro, geçen sene temmuz ayında The Ritz-Carlton İstanbul içerisinde kapılarını açan restoranı pandemi nedeniyle ziyaret edememişti

1994 yılında Şef Nobu Matsuhisa ile birlikte kurduğu restoran zinciriyle dünya çapında bir marka yaratan sanatçı, Nobu İstanbul’da ‘Sake Seremonisi’ne katılacak. Konuklar, Nobu’nun içinde bulunduğu The Ritz-Carlton Hotel’de konaklayacak. Niro, seremoni sonrasında 27 Haziran’da İstanbul’dan ayrılacak.

Londra’dan özel uçakla 26 Haziran''da İstanbul’a gelecek olan Robert De Niro’ya Nobu restoranlarının belgeselini de çeken bir çekim ekibi eşlik edecek.

 

İlgili Haberler