Dünya'nın en güzel kadın futbolcusundan itiraf: Ronaldo'nun sayesinde

Dünya'nın en güzel kadın futbolcusundan itiraf: Ronaldo'nun sayesinde
'Dünya'nın en seksi futbolcusu' olarak bilinen 22 yaşındaki Ana Maria Markovic'ten bir takım itiraflarda bulundu. İsviçre’de oynayan sporcu kendisi hakkında yapılan yorumlara sitem etti.

Ana Maria Markovic, futbolculuk kariyerine Zürich''te başladı. 2019 yılında Grasshopper''a transfer oldu. 22 yaşındaki sporcu, Hırvatistan Milli Takımı formasını şu ana kadar toplamda 4 kez giyme şansı elde etti.

RONALDO İTİRAFI

Futbolcu Ana Maria Markovic, Mart ayı içerisinde Cristiano Ronaldo''yla ilgili çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. 22 yaşındaki sporcu, 7 numaralı formayı tercih etme nedeninin Cristiano Ronaldo''nun 7 numaralı formayı giymesi olduğunu duyurmuştu.

Hırvat futbolcu açıklamasında, "Cristiano Ronaldo sayesinde futbolcu oldum. O her zaman ilham kaynağım oldu. Bu yüzden de 7 numarayı giyiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

''''HOŞUMA GİTMEDİ''''

20 Minuten''e konuşan Ana Maria Markovic, ''dünyanın en seksi futbolcusu'' yerine ''dünyanın en güzel futbolcusu'' olarak anılmayı tercih ettiğini açıkladı. Hırvat sporcu yaptığı açıklamada, "En seksi futbolcu olarak anıldığım gazete yazıları çıktı. Doğrusu bu hoşuma gitmedi. Bence insanlar başkaları hakkında ne yazdığına dikkat etmeli." diye konuştu.

İlgili Haberler