Ebru Gündeş'in sevgilisinin Bahar Candan'a gönderdiği paranın miktarı dudak uçuklattı

Ebru Gündeş'in sevgilisinin Bahar Candan'a gönderdiği paranın miktarı dudak uçuklattı
Ebru Gündeş'in yeni aşkı Rassan Khoshnaw'ın Bahar Candan'ın eski sevgilisi çıkması magazin camiasında büyük şaşkınlık yaratmıştı. İkili hakkında bomba bir gerçek daha ortaya çıktı. Al Sana Haber magazin programı, Rassan Khoshnaw'ın Bahar Candan'a 24 milyon TL göndermesine ilişkin belgeye ulaştı.

Bahar Candan, daha önce Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından açıklamış, Ebru Gündeş''i de uyarmıştı.

Rassan Khoshnaw''la bir dönem beraber olduğunu söyleyen Bahar Candan, Instagram''dan dikkat çeken satırlara yer vererek, Ebru Gündeş''i uyardı. "Şöhret avcısı Rassan''la bir dönem birlikteliğim olduğu doğru. Hastalıklı bir ruh yapısı vardı."

 

ELİNE MUM DÖKMÜŞ! 

"Bir keresinde elimin üstüne mumun sıcak sıvısını dökmüştü. Ebru Gündeş gibi değerli bir sanatçımızı bu konuda uyarmak isterim."

HERKESİ ŞAŞKINA UĞRATTI! 

Rassan Khoshnaw ve Bahar Candan hakkında ortaya çıkan yeni bilgi herkesi şaşkına uğrattı. "Al Sana Haber" isimli programda Rassan Khoshnaw''ın eski sevgilisi Bahar Candan''a gönderdiği paranın belgesi paylaşıldı.

Khoshnaw''ın bir dönem beraber olduğu Bahar Candan''a 5 Milyon AED''yi (Uluslararası piyasalarda 4.81 TL olarak işlem gören Birleşik Arap Emirlikleri Dirhem''i) banka hesabı aracılığıyla yolladığı görüldü.

Bahar Candan''a gönderilen paranın Türk lirası cinsinden ederi ise 24 Milyon TL''ye denk geliyor.

İşte "Al Sana Haber" tarafından paylaşılan o belge...
 

İlgili Haberler