Ece Erken kimdir?

Ece Erken kimdir?
Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti sonrası zor günler yaşayan eşi Ece Erken’in kim olduğu merak ediliyor. İşte merak edilenler ve detaylar.

Ece Erken 11 Mayıs 1978’ de Çorlu’da doğumlu. 43 yaşında olan başarılı sunucu aslen Samsunludur. Babası subay olduğu için farklı şehirlerde yaşadı. Beşiktaş Anadolu Lisesini bitirdi. Sunuculuk kariyerine Kıbrıs’ta 12 yaşında başladı. Türkiye’nin önde gelen radyolarında görev yaptı. Kral TV, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo, Radyo Viva’da çalıştı.

Televizyonculuk kariyerinde de isminden söz ettiren sunucu ilk Star TV’de işe başladı. Kanal 6, Genç TV, Number One TV’de çalıştı. Birçok televizyon programında sunuculuk yaptı. Fox TV’de Aç Aç Kazan, Kanaltürk’te Hayata Gülerken, Beyaz TV’de Tatlım Benim ve TRT 1’de yayınlanan İyi Fikir gibi programları sundu.

Ece Erken''in Serkan Uçar ile olan evliliğinden Eymen adında bir erkek çocuğu bulunuyor.

28 Haziran 2021 tarihinde Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlendi. 27 Ocak 2022 tarihinde eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

İlgili Haberler