Efsane kaleci Rüştü Reçber korona virüse yakalandı

Efsane kaleci Rüştü Reçber korona virüse yakalandı
Türk futbolunun efsane kalecileri arasında yer alan Rüştü Reçber'in korona virüs testinin pozitif çıktığı ve eski kalecinin hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Çin'in Wuhan kentinden yayılan ve Türkiye'de 102 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan korona virüs kabusu devam ediyor. 

Türk futbolunun önemli isimlerinden Rüştü Reçber de korona virüse yakalandı. 

Reçber'in korona virüse yakalandığı haberini eşi Işıl Reçber sosyal medya hesabından duyurdu. 

Işıl Reçber İnstagram hesabından paykaltığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü’yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız.Kritik süreçler ve çok zor, Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin .Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok.Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak. Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek..Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli..." 

İlgili Haberler