'Ekonomik kriz yok' diyen vatandaş: Pahalılık var ama insanlar abartıyor

'Ekonomik kriz yok' diyen vatandaş: Pahalılık var ama insanlar abartıyor
Türkiye’de yükselen enflasyon nedeniyle alım gücünün düşmesi nedeniyle vatandaşlar geçim derdine düştü. Yapılan bir sokak röportajında bir vatandaş marketteki, pazardaki fiyatlara rağmen ekonominin iyi olduğunu insanların abarttığını belirtti.

 Okmeydanı’nda bulunan bir semt pazarında yapılan bir röportajda vatandaşlara pazar ve market fiyatları soruldu. Pazar alışverişi yapan vatandaşa geliri ve ekonomik krizin sorulması üzerine “Eşim çalışıyor. Maaşını bilmiyorum çok şükür geçinip gidiyoruz.” sözleriyle Türkiye’deki ekonomik durumun iyi olduğunu savundu. Vatandaş röportajın sonunda pahalılığın olduğunu itiraf ederek "Pahalılık var yok değil ama biraz insanların abartması" ifadelerini kullandı.

HER ŞEYDEN MEMNUNUM DİYEN KADIN EŞİNİN EMEKLİ MAAŞINI SÖYLEMEKTEN ÇEKİNDİ

Ekonomik dertten yakınan bir kadın vatandaş TELE1 mikrofonuna konuşurken gelen başka bir kadın ülkede ekonominin iyi olduğunu savunarak, “Geçen gün marketteyim 2 saat kasada sıra bekledim poşet poşet aldılar. Gayet güzel ülkemiz. Boşuna alamıyoruz demeyin. Kıyafete para var gezmeye tatile para var neden bu pazar bu kadar şey yapılıyor. Çok da uygun ben memnunum." dedi.

Kadın çalışmadığını eşinin emekli maaşıyla geçindiğini söyleyerek “Eşimin emekli maaşını boş verin söylemeyeyim. Ama emekli maaşından da memnunum her şeyden de memnunum” dedi.

İlgili Haberler