Ekonomist Mahfi Eğilmez şok bilgiyi açıkladı. Dolar yüzünden artık hiçbir şey yapamayacaklar

Ekonomist Mahfi Eğilmez şok bilgiyi açıkladı. Dolar yüzünden artık hiçbir şey yapamayacaklar
Ekonomist Mahfi Eğilmez, eski Ziraat Bankası Genel Müdürü Osman Tunaboylu'nun, kupada Galatasaray'ı mağlup eden Denizlispor'u tebrik ettiği tweetin altına yazdığı yorumla gündem oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor, normal süresi ve uzatma bölümleri 3-3 berabere biten maçta Galatasaray''a seri penaltılarda 6-5 üstünlük sağlayarak son 16 turuna yükseldi.

Mücadelenin ardından Sarı Kırmızılı taraftarlar, alınan sonuca sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

Ziraat Bankası eski Genel Müdürü Osman Tunaboylu, Denizlispor''u tebrik ederek, "Galatasaray da bütün diğer kulüplerimiz de Batı’daki futbol kulüplerinin neden 30’lu yaşlardaki teknik direktörler ile çalıştıklarını anlamalılar artık." dedi. 

Sosyal medyadan paylaşım yapan Tunaboylu''nun paylaşımına Ekonomist Mahfi Eğilmez de yorum yaptı. Ekonomist Eğilmez, "Bu borç yapısıyla ve bu kurlarla bu üç büyükler artık hiçbir şey yapamazlar" değerlendirmesini yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:

Mahfi Eğilmez, eski Ziraat Bankası Genel Müdürü Osman Tunaboylu''nun, "Bir Galatasaray taraftarı olarak bu maçın galibinin Denizlispor olduğunu kabul ediyor ve tebrik ediyorum. Bu iş artık İmparatorla falan gitmez hocam. Galatasaray da bütün diğer kulüplerimiz de Batı’daki futbol kulüplerinin neden 30’lu yaşlardaki teknik direktörler ile çalıştıklarını anlamalılar artık." tweetini attı.

Bunun üzerine Eğilmez, "Hocam bu borç yapısıyla ve bu kurlarla bu üç büyükler artık hiçbir şey yapamazlar. Hatırlarsan ben 3 yıl önce Fenerbahçe''ye açık mektup yazmıştım. O mektup üçü için de geçerliydi ve son fırsattı. Bence o fırsat kaçtı artık." yanıtını verdi.

 

İlgili Haberler