Ekrem İmamoğlu'ndan 'Ekrem'e zırnık yok' kampanyasına teşekkür

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Ekrem'e zırnık yok' kampanyasına teşekkür
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, fitre ve zekatların belediyeye bağışlanması çağrısında bulundu. Çağrı sonrası sosyal medyada 'Ekrem'e zırnık yok' kampanyası başlatıldı. Kampanyayı başlatanlara teşekkür eden İmamoğlu, "Belki de ulaşmakta güçlük çekeceğim insanlara videomu ulaştıran bu arkadaşlara inanın teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, fitre ve zekatların belediyeye bağışlanması çağrısına karşı sosyal medyada 'Ekrem'e zırnık yok' kampanyası başlatanlara teşekkür etti. İmamoğlu, "Belki de ulaşmakta güçlük çekeceğim insanlara videomu ulaştıran bu arkadaşlara inanın teşekkür ediyorum" dedi.

Gazete Duvar'ın aktardığı habere göre, ramazan ayının yaklaştığını anımsatan İmamoğlu, halka, fitre ve zekatlarını İBB’ye bağışlama çağrısını yineledi.

"Benim size yaptığım bu davetle, akıllarınca dalga geçtiler” diyen İmamoğlu, “Hatta ‘Ekrem’e zırnık yok’ diye sosyal medyada kampanya başlatmışlar. Zekat ve fitreleriniz, Ekrem İmamoğlu için değil, yüzbinlerce ihtiyaç sahibi ailemiz için. Ama ben yine de, zekat ve fitre bağışı çağrımı yaygınlaştıran, belki de ulaşmakta güçlük çekeceğim insanlara videomu ulaştıran bu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İletişimimi yaygınlaştırmada verdikleri emek sayesinde, eminim kat be kat hamiyet sahibi İstanbullu, belediyemize zekat ve fitrelerini bağışlayacak. Allah onlardan da razı olsun” şeklinde konuştu.