Elon Musk samimi açıklamalarda bulundu: Gizli bir Instagram hesabı kullanıyorum. Neden buna ihtiyaç duydu?

Elon Musk samimi açıklamalarda bulundu: Gizli bir Instagram hesabı kullanıyorum. Neden buna ihtiyaç duydu?
Elon Musk, Twitter'ı alma aşamasında sahte hesaplar nedeniyle sosyal medya şirketini alma işlemini askıya aldığını duyurmuştu. "Sahte bir Twitter hesabınız var mı" sorusuna gizli bir Instagram hesabı kullandığını ancak Twitter'da farklı bir hesabının olmadığını açıkladı.

WebTekno''dan alınan bilgilere göre; Elon Musk, gizli bir Instagram hesabına sahip olduğunu açıkladı.

Musk''ın takipçileri uzun bir süredir Musk''ı gözlemlemiş ve onun hesabını Pranay Pathole isimli bir mühendisin yönettiğini düşünüyorlardı. Gerekçe olarak ise Elon Musk''ın Pranay Pathole''ün paylaşımlarına çok fazla cevap veriyor olmasıydı. Yapılan incelemelere göre Musk, Pathone''ün paylaşımlarına en az 400 kez cevap vermişti. Bu da ikili arasında böyle bir bağ olduğuna inanılmasına neden oldu. Ancak bazı takipçiler ise inanışa göre Elon Musk''in, Pranay Pathole ismiyle sahte hesap kullandığını düşünüyordu.

Pathole, Twitter''da yaptığı bir paylaşımda bazı insanların söz konusu hesabı Elon Musk''ın yönettiğine inandığını söyledi. Bunun saçma olduğunu belirten mühendis, Elon Musk''ın bu kadar meşgulken birden çok Twitter hesabını yönetecek zamanı bulmasının pek de mantıklı olmadığını ifade etti. İşte Elon Musk da tam olarak bu paylaşıma yanıt vererek gizli bir Instagram hesabına sahip olduğunu açıkladı.

İlgili Haberler