Elon Musk'tan Twitter reklamları için şok eden açıklama

Elon Musk'tan Twitter reklamları için şok eden açıklama
Elon Musk Twitter'ı satın aldığından beri gündemden düşmüyor. Bu kez de "Twitter'daki reklamları mı kaldıracak" sorusuyla sosyal medyada tartışma konusu haline geldi.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Elon Musk, Twitter''ın günümüzdekinden çok daha güçlü bir potansiyele sahip olması için elinden geleni yapacağını söylüyor. Bu doğrultuda da kullanıcıların uygulamadaki en rahatsız olduğu şeylerden biri olan ''reklam''ları kaldırıp kaldırmayacağı da merak konusu oldu. 

Birleşik Krallık merkezli bir reklamcılık ve halkla ilişkiler şirketi(WPP)''nin CEO''su olan Mark Reid konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: 

 “Musk’un sahte botlar, algoritmaları geliştirme ve müşteri deneyimini iyileştirme konusundaki fikirlerinin çoğu, platform, kullanıcılar ve müşterilerimiz için önem ifade ediyor. Hepsi harika. Ancak gelir akışını durdurmak için 44 milyar verip bir şirket satın almak isteyeceğini sanmıyorum”

Bu açıklamalardan yola çıkarak WPP CEO''su; reklamların kaldırılması konusunun çok da mümkün olmayacağını söyledi.

Elon Musk ise Twitter yönetim kurulu ile anlaşması tamamlanmadan önceki bir açıklamasında, “Para kazanmanın yolu bu değil. Ekonomi umrumda değil” sözlerine yer vermişti. Bu açıklama da "acaba reklamları kaldıracak kadar gözünü karartmış mıdır" sorusunu ortaya çıkardı.

İlgili Haberler