Elon Musk Twitter'ı almaktan vazgeçmiyor. Kendi yöntemleriyle sahte hesapları tespit edecek

Elon Musk Twitter'ı almaktan vazgeçmiyor. Kendi yöntemleriyle sahte hesapları tespit edecek
Elon Musk geçtiğimiz günlerde sahte (bot) hesaplar nedeniyle Twitter'ı alma işlemini askıya aldığını açıklamıştı. Ancak Musk, Twitter'ı almaktan vazgeçmedi. Birçok analist, Musk'ın kendi yöntemleriyle Twitter'ı alacağını duyurdu.

WebTekno''dan alınan bilgilere göre; Elon Musk Twitter''ı satın almak için yönetimle anlaşmıştı. Ancak sitede yer alan sahte hesap sayısını yönetimin net bir şekilde söylememesi üzerine Musk yeni bir karar almış ve Twitter''ı alma işlemini askıya aldığını kendi resmi Twitter hesabından duyurmuştu. 

Şu ifadelere yer vermişti:

Twitter anlaşması, spam/sahte hesapların gerçekten de kullanıcıların %5’inden daha azını oluşturduğu hesaplamasını destekleyen detaylar gelene kadar geçici olarak askıya alındı.

MUSK YENİ ALDIĞI KARARLA BOT HESAP SAYISINI KENDİ TESPİT EDECEK

Elon Musk yine kendi Twitter hesabından Twitter''ı satın almaktan vazgeçmeyeceğini, bot hesap sayısını kendisi bulacağını şu sözlerle açıkladı:

Bunu öğrenmek için ekibim, Twitter’ın resmi hesabının rastgele 100 takipçisini inceleyecek. Başkalarını da bunu yapmaya davet ediyorum ve sonuçları görmek istiyorum.

Elon Musk''ın Twitter''ı almamak için bot hesapları üzerinde durmasını analistler, askıya alma kararının pazarlık stratejisi olarak yorumladı. 

İlgili Haberler