Elon Musk ve eşinden ‘yarı ayrılık’ açıklaması

Elon Musk ve eşinden ‘yarı ayrılık’ açıklaması
Tuhaflıklarıyla sık sık medyanın gündeminde olan Elon Musk, üç yıldır birlikte olduğu Grimes ile 'yarı ayrıldıklarını' açıkladı.

Shift Delete’de yer alan habere göre, Çiftin 2018 yılından beri ilişkisi devam ediyor ve geçtiğimiz yıl ismiyle çok konuşulan X Æ A-Xii bebeği dünyaya getirdiler. Musk, katıldığı bir röportajda Grimes ile ayrıldıklarını doğruladı ve bu açıklama medyanın odağı haline geldi. Elon Musk ve Grimes’in “yarı ayrılığı” tam olarak ne?

Kanadalı popçu Grimes, ünlü girişimci ile olan ilişkisi dışında iyi bir sanatçı. Vokalistlik dışında söz yazarlığıyla ve müzik videolarının yönetmenliğini yapmasıyla büyük bir hayran kitlesini kazandı. Şarkılarında sıra dışı kişiliğini belli eden şarkıcının Elon Musk ile olan ilişkisi bilindiği kadarıyla 2018’den beri sürüyordu. Musk’ın söylediğine göre aldıkları yarı ayrılık kararına rağmen sık sık görüşüyorlar, birbirlerini seviyorlar ve iyi anlaşıyorlar. Bununla birlikte geçen sene dünyaya gelen bebeklerine ortak ebeveynlik yapma konusunda da hemfikirler. Elon Musk aynı röportajda ayrılık nedenini sürekli SpaceX ve Tesla’daki işlerinden dolayı eyalet dışında olmasına bağladı. X Æ A-Xii bebekle ilgili ise pek bir haber yok, zira iki ismin de temsilcileri şu an için medyanın sorularına cevap vermiyor.

Bu tuhaf isimli çocuktan “X Ash A Twelve” olarak bahsedilse de Musk, çocuğundan “Baby X” olarak bahsediyordu. Elon Musk ve Grimes’in ilerleyen günlerde ayrılıklarını ne şekilde biçimlendireceğini bilemiyoruz, ancak çocuğun isminden dolayı ilerde sıkıntılar yaşayacağı kesin.