Emekli Amiral Türker Ertürk Abdullah Gül'ü yorumsuz diyerek paylaştı

Emekli Amiral Türker Ertürk Abdullah Gül'ü yorumsuz diyerek paylaştı
Emekli Amiral Türker Ertürk, 2011 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına verilen davetin görüntülerini paylaştı.

Abdullah Gül’ün 2011’deki görüntüleri

Abdullah Gül’ün 2011 yılında Cumhurbaşkanlığı döneminde onuruna İngiltere''de verilen yemek yeniden gündem oldu.

Emekli Amiral Türker Ertürk, Lord City Belediye Başkanı Alderman David Wootton’un eşi Elizabeth’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen daveti “Yorumsuz” notuyla paylaştı.

Lord City Belediye Başkanı Alderman David Wootton''ın Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül''ün onuruna verilen yemekten yansıyan görüntüler tartışmalara neden olmuştu.

Tarihi Guildhall Belediye Sarayı''nda, yaklaşık 700 kişinin katıldığı akşam yemeğine, Lord City Belediye Başkanı Alderman David Wootton ve eşi ev sahipliği yapmıştı.

Yemekten önce Cumhurbaşkanı Gül ve eşi için karşılama töreni düzenlendi. Guildhall önündeki tören alanına önce Lord City Belediye Başkanı David Wootton ve eşi, ardından ise Kent Prensi Michael Franklin ve eşi Kent Prensesi Marie Christine gelmişti.

Gül ve eşinin tören alanına araçla girişinin ardından, kraliyet bandosu tarafından İstiklal Marşı çalındı. Yemek öncesinde Guildhall Müzik ve Drama Okulu öğrencileri İtalyan besteci Luigi Arditi''nin Osmanlı Sultanı Abdülaziz''in İngiltere ziyareti vesilesiyle bestelediği "Sultan''a Övgü" eserini seslendirmişti.

 

İlgili Haberler