Emin Çölaşan'dan bomba iddia: 'Virüs fabrikası AVM'leri işte bu yüzden açtılar'

Emin Çölaşan'dan bomba iddia:  'Virüs fabrikası AVM'leri işte bu yüzden açtılar'
Sözcü yazarı Emin Çölaşan, hükümetin AVM'leri açma kararı almasının arkasında salgınla ilgili 'olumlu ve iyimser hava yaratabilmek' amacı olduğunu belirterek; "Aldıkları her kararın altında ‘Parasal zarar, parasal kazanç' hesapları yatıyor" diye yazdı.

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşe yazısında korona virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının gizlendiğini yazdı.

"Anadolu illerinde, özellikle Doğu ve Güneydoğu'da günde kaç kişinin hangi koşullarda öldüğünü bilemiyoruz" diyen Çölaşan "Zaten ölüm raporlarına da çoğu zaman başka hastalıklar yazılıyor ve gerçek rakamlar milletten gizleniyor" ifadelerini kullandı.

‘AVM’LERİ İŞTE BU YÜZDEN AÇTILAR’

Çölaşan, "İktidarın temel amacı, elindeki propaganda mekanizmasını dibine kadar kullanıp memlekette olumlu ve iyimser hava yaratabilmek. İşte o nedenle virüs fabrikası AVM'lerin açılmasına karar verdiler. İşte o nedenle futbol liglerini haziran ayında başlatacaklarını duyurdular. Takımları o tükürük dolu yeşil çimlere salıp oynatacaklar!.. Ve o kadar ki, çoğu takımların başkanlarından tutun futbolcularına, malzemecilerine kadar pek çoğu zaten şu anda bile virüsü kapmış durumda. Aldıkları her kararın altında yine ‘Parasal zarar, parasal kazanç' hesapları yatıyor" diye yazdı.

İlgili Haberler