Emin Pazarcı'dan Öcalan'ı eleştirenlere tepki!

Emin Pazarcı'dan Öcalan'ı eleştirenlere tepki!
AKP’ye yakınlığıyla bilinen Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın yerel seçimler öncesinde TRT ekranlarına çıkarılmasını eleştirenlere tepki gösterdi. Pazarcı, “Cahiller, Osman Öcalan 2005'ten bu yana PKK'nın ölüm listesinin başında” dedi.

İktidara yakın Akşam Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, yerel seçimler öncesinde TRT’nin röportaj yaptığı teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın kırmızı bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan’ı savundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Osman Öcalan’ın PKK’ya yıllar önce bayrak açtığını iddia eden Pazarcı, terör örgütü elebaşı Öcalan’ın kardeşinin 2005’ten bu yana terör örgütünün ölüm listesinde olduğunu öne sürdü.

Teröristbaşı Öcalan’ın kırmızı bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan ile yerel seçimler öncesinde röportaj yapan TRT’ye gösterilen 'AKP’ye oy devşirmeye çalıştığı' yönündeki tepkilerden rahatsız olan Pazarcı, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu yorumu yaptı:

Bıktım şu Osman Öcalan muhabbetinden. Cahiller, "PKK'lı Osman Öcalan nasıl TRT'de konuşur" diye hala bağırmayı sürdürüyorlar. Biri de çıkıp; "O adamın PKK ile ilgisi mi kaldı, yıllar önce PKK'ye bayrak açtı" demiyor. Osman Öcalan 2005'ten bu yana PKK'nın ölüm listesinin başında.

ERDOĞAN 'OSMAN ÖCALAN'IN KIRMIZI BÜLTENLE ARANDIĞINI BİLMİYORUM' DEMİŞTİ

Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşi, kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ın TRT'ye çıkması üzerine, “Doğrusu ben Osman Öcalan’ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum. Ancak TRT’ye müracaat etmiş ve TRT Kurdi de böyle bir program yapmışsa bunu da TRT’deki arkadaşlarımız bilirler. Ben o kurumdaki arkadaşlarımızın da bu hassasiyet içinde adım attıklarına inanıyorum çünkü bu konularda kendilerine güveniyorum." demişti.