Emine Erdoğan: "Türkiye gençler için fırsatlar ülkesi"

Emine Erdoğan: "Türkiye gençler için fırsatlar ülkesi"
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Efendim 'İşsizlik var', olabilir. Her üniversite mezunu iş sahibi olacak diye bir şey yok" sözlerinin ardından Emine Erdoğan'dan "Türkiye gençler için fırsatlar ülkesi" açıklaması geldi.

Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

İşsizliğin olağan bir şey olduğunu söyleyen Erdoğan, "Efendim 'İşsizlik var', olabilir. Her üniversite mezunu iş sahibi olacak diye bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

EMİNE ERDOĞAN: "BURASI GENÇLER İÇİN FIRSATLAR ÜLKESİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin ardından eşi Emine Erdoğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

2’nci Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi'nde konuşan Emine Erdoğan, Tayyip Erdoğan'ın aksine Türkiye'nin gençler için bir fırsat ülkesi olduğunu savundu. Emine Erdoğan, şöyle konuştu:

"Türkiye bir cennet; ama iş coğrafi işaret tescili almakla bitmiyor. O ilk adım. Önemli olan sonrasında ne yaptığımız. Burada gençler için büyük bir fırsat mevcut. Gençlerimiz vizyonlarını ve enerjilerini bu işe katarlarsa, dünya markalarının kısa sürede ortaya çıkması hiç de zor değil" dedi.

İlgili Haberler